De Haagse Markt

De Haagse Markt; een markt met ruim 500 kramen, 3 voetbalvelden groot, 4 dagen per week open en ruim 20.000 bezoekers per dag. Deze markt werd compleet verbouwd, opnieuw ingericht, letterlijk en figuurlijk. Terwijl de markt open bleef.  Een project met als spelers de 350 marktondernemers, omwonenden uit Transvaal en de Schilderswijk en de lokale politiek. Communicatie speelde een cruciale rol. Ik was verantwoordelijk voor communicatie tijdens de herinrichting van de Haagse Markt en de heropening van de Haagse Markt met veel hulp van medewerkers van de afdeling Markten.

Resultaat
Het is gelukt. De herinrichting van de Haagse Markt is geslaagd. De opening door de verantwoordelijke wethouder Revis en minister-president Rutte was succesvol. Er was veel aandacht in de media. Ook voor de veranderingen op het gebied van veiligheid. Voor de rol die de Haagse Markt speelt voor de inwoners van Transvaal en de Schilderswijk en de samenwerking met Praktijkschool de Eijnder…

Onvergetelijk
Dit hele project is onvergetelijk; zo kenden de medewerkers van de Afdeling Markten echt iedere marktondernemer. Wat ze verkochten, of ze familie op de markt hadden… Alle betrokkenen hebben met passie voor de markt, de ondernemers, de omwonenden en voor de jeugd gewerkt aan dit project. Iedereen moest meebewegen met het ritme van de markt. Ook de aannemer. We hebben allemaal geworsteld op momenten maar ik had dit voor geen goud willen missen. De Haagse Markt heeft voor altijd een bijzondere plek in mijn hart.

Vernieuwde Haagse Markt