Trans Link Systems

Vervanging tijdens zwangerschapsverlof. Dus even terug op mijn oude nest, de communicatieafdeling van TLS. Ik was verantwoordelijk voor de interne communicatie en lid van de projectteams Intranet en Start webcare klantenservice OV-chipkaart. Daarnaast was het tijd voor een nieuwe demoruimte.

Resultaat
Standaard middelen zoals de tweewekelijkse nieuwsbrief en presentaties. Daarnaast ook een nieuw ontwerp voor de demoruimte en een communicatieplan voor de start van de webcare. Maar vooral ook een goedgekeurde ‘blokkendoos’ voor het intranet van TLS. De blokkendoos bevatte de complete definitieve documentatie voor design, technisch ontwerp, interactie ontwerp, communicatie analyse en communicatieplan. TLS heeft de blokkendoos inmiddels van de plank gehaald. Halverwege 2014 gaat het intranet live.

Onvergetelijk
De kick die het mij geeft om met mensen te werken die echt goed zijn in hun vak. ‘Een plus een was absoluut meer dan drie’. Ik ben trots op het resultaat. TLS krijgt een van de gaafste intranetten die er nu bestaan. Natuurlijk blijft het ook leuk om met mijn oud-collega’s samen te werken.